CMV Assessors

Experts en Gestió Empresarial

CMV neix amb la finalitat de aportar a les empreses el coneixement i l'experiència professional que els seus socis han adquirit en la seva dilatada carrera professional.

Des de una perspectiva general i multidisciplinar, CMV es presenta com una consultoria de acció, aplicant en les empreses els plans de negoci desenvolupats amb la direcció de la societat. El caràcter generalista de CMV ens permet realitzar projectes globals, des de el disseny del model de gestió, fins a internacionalització, expansió comercial i política financera.

La visió de CMV es afrontar cada projecte com a propi, compartint amb les empreses l'esforç i la dedicació necessària per assolir l'èxit en totes les fases, i tot això basat assentat en la nostre dedicació e implementació, valor fonamentals de CMV.

CMV desenvolupa les àrees de Management, Financera i Comercial, des de totes les seves vessants, acomodant-se al perfil i les necessitats dels clients, aplicant plans d'acció concrets o generals, atenent a les característiques de cada societat amb la finalitat de proporcionar l'èxit i el creixement empresarial.

CMV també elabora i desenvolupa valoracions d'empresa i analitza i prepara les empreses per a la seva venta o ampliacions de capital. Des de la perspectiva general d'actuacions de CMV, també es desenvolupa la recerca activa de finançament, socis o compradors per la seva empresa.